Den 23-årige sygeplejerskestuderende Maiken Jensen fik sig noget af en overraskelse, da hun efter en 30 timers lang flyvetur fra Filippinerne landede i Københavns Lufthavn torsdag morgen kl. 7.

Hun kunne ikke forstå hvorfor hun ikke kunne få øje på sin kæreste, den 24-årige Patrick Thomsen. Denne undren blev hurtigt erstattet af en overraskelse over 4 dansere, som pludselig sprang frem og begyndte at danse til Bruno Mars nummeret 'Just The Way You Are'.

Se videoen: Er det verdens vildeste frieri?

Verdens (måske) værste frieri: Så galt kan det gå

Kort efter sprang flere dansere til bestående af hendes venner og familie. Hvad hun ikke vidste var, at Patrick stod omme bag i, og havde planlagt hele seancen. Maiken havde været i udlandspraktik de sidste fire måneder, og Patrick havde i løbet af de sidste to og en halv måned planlagt denne Flash Mob, for at fri til Maiken.

- Jeg er meget nervøs. Jeg håber, hun bliver glad. Og jeg håber, hun siger ja, har Patrick Thomsen fortalt til tv2.dk.

Video går verden rundt: Her går frieri helt galt

Video går verden rundt: Er det historiens mest gennemførte frieri?

Halvvejs inde i nummeret blev der skiftet til en anden sang af Bruno Mars, nemlig nummeret ”Marry You”, hvorefter Patrick sprang frem af mængden og så sin kæreste for første gang i lang tid. Og så faldt han på knæ. Se i videoen foroven det vilde frieri.

Videoen er filmet med en mobiltelefon af Per Pedersen.

KUNNE DU LIDE VIDEOEN? GIV DIN MENING TIL KENDE PÅ FACEBOOK NEDENFOR

Andre læser også