Finanskrisen kradser og arbejdsløsheden stiger og stiger. Og der er folk derude, der er desperate efter et job, selvom kvalifikationerne måske ikke er de bedste. Men så må man trække på nogle andre kvalifikationer i stedet for.

I USA er der en mand ved Eric, der utroligt gerne vil have et job, men hans kvalifikationer er ikke de mest efterspurgte - i hvert fald for de fleste arbejdsgivere.

For når man laver en ansøgning, så gælder det om at få sig selv til at fremstå så attraktiv som muligt. Og denne Eric har muligvis misforstået, hvad dette betyder.

SE BILLEDERNE: Verdens værste bikini-fotos

LÆS OGSÅ: Verdens værste videnskabelige forsøg

For i hans jobansøgning skriver han flere - lad os bare sige - anderledes egenskaber, som mener gør ham selv attraktiv for en kommende arbejdsgiver.

- Reflekser som en kat - Nu ser du mig, meow nu gør du ikke.

- Har et hestegrin

- Ekstremt dygtig i Mariokart til Super Nintendo.

- Kan spise utroligt meget.

- Jeg er rimelig god til at moonwalke.

En mand ved navn Eric har lavet - lad os bare sige - en meget anderledes jobansøgning. Bedøm selv.
En mand ved navn Eric har lavet - lad os bare sige - en meget anderledes jobansøgning. Bedøm selv. Foto: thehighdefinite.com
Vis mere
Og ikke nok med, at han har de 'fantastiske' egenskaber, så skriver han under punktet uddannelse, at han kun klarede sig i gennem High School med nød og næppe. Han brugte det meste af tiden på at dagdrømme sig væk ved at kigge ud af vinduet i klassen.


SE BILLEDERNE: Verdens værste bryllupsbilleder

LÆS OGSÅ: Værsgo - verdens værste sandwich

Ansøgningen går i øjeblikket verden rundt og er at finde på alverdens hjemmesider.

Historien melder ikke om Eric fik et job på sin anderledes ansøgning.

SE BILLEDERNE: Verdens værste forbryderfotos