Øverst ses videoen, som parret har fået lavet i forbindelse med deres hunde-opdræt.

Hvor stor er din eller naboens hund? Formodentlig end hel del mindre end Hulk.

Hunden 'Hulk' spiser 1,8 kg. proteiner om dagen, vejer imponerende 78 kg og er dermed næsten tre gange så stor som andre pitbulls. Og så er Hulk endda kun 17 måneder gammel og dermed slet ikke voksen, fortæller Express.

Læs også:

Hulk er cirka tre gange så stor som andre pitbulls, der ellers typisk kun vejer omkring 14-27 kg. Han er ejet af amerikanske Marlon og Lisa Grennan fra New Hampshire i USA.

»Hundens styrke er uden sammenligning. Hvis han bed i en mands arm, ville den knække som en tændstik, men Hulk har slet ikke den mentalitet. Den her slags hunde er meget blide,« fortæller 28-årige Marlon Grennan.

Læs også:

Parret lader da også Hulk omgås deres lille øjesten, deres tre-årige søn, Jordan.

Foto: DarkDynastyK9
Vis mere

»Jeg har ingen bekymringer ved at have hundene tæt på min søn. De er fantastisk familiehunde. Folk siger, at de pludselig kan gå amok, men sådan noget sker altså bare ikke lige sådan,« fortæller Lisa Grennan.

Marlon Grennan har tidligere været bokser, men droppede bokse-ambitionerne, da han fik en skade i sin hånd. Nu arbejder parret med at opdrætte vagthunde til rigmænd og kendte. Pitbulls bliver omkring 10-12 år, men er fuldvoksen i to års-alderen.