(Genrefoto: Iris)
(Genrefoto: Iris)

Moderne teknologi giver os stadig flere muligheder i hverdagen. Ja, faktisk ved de nogen gange mere om dig selv og dine hemmeligheder, end du selv gør. Bare spørg en kvinde, hvis pulsur røbede en overraskende, men dejlig nyhed.

Reddit-brugeren YoungPTone undrede sig over, at hans kones FitBit-pulsur viste en usædvanlig høj hjerterytme, selvom hun ikke var særlig fysisk aktiv. Derfor bad han andre brugere om hjælp til at løse gåden på et populært FitBit-forum.

Det skriver The Independent.

»Ifølge min kones Fitbit (pulsur, red.) har hendes hjerterytme konstant været høj i løbet af de sidste par dage. For to dage siden, på en helt normal dag, skulle hun have været i fedtforbrændingszonen i 10 timer, men det anser jeg for at være umuligt med tanke på hendes aktivitetsniveau. Især fordi hendes forbrænding af kalorier så korrekt ud,« skriver YoungPTone på Reddit.

Læs også: Betjent stopper bilist, der kører over for rødt - men han har en rigtig god undskyldning...

5

»Jeg er ikke sikker på, om der er noget galt med sensoren. Er der en måde, man kan nulstille eller genstarte pulsuret? Det vil jeg gerne forsøge, før jeg kontakter kundeservice med henblik på at få et nyt,« fortsætter han.

Der kom mange forskellige svar, men især et af dem fangede hans opmærksomhed.

»Har hun oplevet noget meget stressende de sidste par dage, eller er det en mulighed, at hun er gravid?,« spørger brugeren Thatwasunpleasant.

Hun havde for nylig oplevet præcis samme problem med sit pulsur, og det viste sig, at hun havde været gravid i to måneder.

fgdg

Pludselig var det ikke kun YoungPTone's kone, men også ham selv, der oplevede hurtig hjertebanken.

»Graviditet er en reel mulighed. Jeg vidste ikke, at det ville fucke up med hjerterytmen (på pulsuret, red.). Måske bliver jeg far. Hold da op! Nu skal jeg til at tjekke min egen hjerterytme,« lød YoungPTone's svar.

Læs også: Se videoen, der overrasker: Mand opdager konen er gravid, før hun gør

Han præsenterede den overraskende, men dejlige mulighed for sin kone, og inden længe tikkede der et nyt svar ind til Thatwasunpleasant.

»Jeg skal være far!« skriver YoungPTone kort og godt.

»Hold da op! Jeg havde ret,« svarer Thatwasunpleasant og lykønsker parret med de lykkelige omstændigheder.

Fagre nye verden...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.