I en zoologisk have i Frankrig bor den 13-årige hun-gorilla, Digit. Om dagen. Om natten tager havens leder gorillaen med hjem, hvor den sover sammen med ham og hans kone.

Når der er gæster i den franske zoologisk have nær Lyon, går Digit blandt sine artsfæller bag indhegningen, skriver Sky News.

Men lederen af haven, Pierre Thivillon, har opfostret den 120 kilo hun-gorilla siden den var helt lille - og derfor vil den gerne med hjem, når haven slukker og lukker.

Digits mor nægtede at brystføde den dengang lille gorilla, og derfor måtte Pierre Thivillon og hans kone Elianne tage over. De har aldrig selv fået børn, så gorillaen Digit er det nærmeste, de har på en datter.

- Det går rigtig godt, da vi har et 13 års langt forhold til Digit. Derfor er det klart, at vi har knyttet et meget stærkt bånd til hinanden, siger Pierre Thivillon til Sky News.

Digit får sågar lov til at sove i seng med ægteparret om natten.

I begyndelsen boede Digits bror også hos ægteparret, men det forhold måtte de bryde, da den blev ældre. Gorilla-hannen blev simpelthen for aggressiv.

Den zoologiske haves dyrlæge, Jean-Christophe Gerard, er overrasket over, at zoo-lederen og hans kone har fået et så tæt bånd med en gorilla.

- Der er tale om et dyr. Det kan have reaktioner. Det kan reagere voldeligt over for ting, den ikke kan lide. Gorillaen er en hun, der aldrig har været aggressiv over for Pierre eller Elianne, så vi har aldrig været urolige for dens adfærd, siger han til Sky News.

Men han udelukker ikke, at tingene kan ændre sig.

- De respekterer hende og har etableret et forhold til hende - og det er stabilt i øjeblikket.