Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En rumænsk mand gik i søvne og kravlede ud af vinduet i sit soveværelse - og vågnede på gaden.

32-årige Marius Purcariu fra Rumænien må være født under en heldig stjerne. I hvert fald slap han med livet i behold efter at han i søvne var kravlet ud af vinduet i sit soveværelse og faldt 55 fod (ca. 17 meter).

Marius blev fundet viklet ind i et gardin på køleren af en bil, der stod parkeret på gaden umiddelbart under hans soveværelsesvindue. Han havde fået et par småskrammer, men var ellers uskadt. Hvordan han var havnet der, husker han ikke. Han fortæller til ananova.com:

'Jeg kan huske at jeg slukkede for fjernsynet og gik i seng ved 02-tiden. Det næste jeg husker er at jeg hørte lyde og derefter min kone, der råbte mit navn oppe fra vinduet. Jeg har været meget heldig'.

Lægen, der blev tilkaldt for at undersøge den søvnige mand - der måske i sine drømme mente at han kunne flyve, mener at det er et rent mirakel at Marius overlevede med ingen andre skader end et trykket ribben og et mindre brud på en knogle i benet.

Lægen mente også, at der helt sikkert er tale om søvngængeri og at det faktum, at hans krop var fuldstændig afslappet under faldet - fordi han sov, med al sandsynlighed er det, der har reddet hans liv.

Andre læser også