Andrew McLeod-Baikie fik taget dette skønne billede på sin bryllupsdag med sin udkårne Helen, hvilket ikke faldt i god jord hos hans anden kone Susan.    
Andrew McLeod-Baikie fik taget dette skønne billede på sin bryllupsdag med sin udkårne Helen, hvilket ikke faldt i god jord hos hans anden kone Susan.    

En walisisk kvinde fik sig lidt af en overraskelse, da bryllupsbilleder af hendes mand pludselig dukkede op på Facebook. De var nemlig ikke fra hendes eget bryllup.

Det skriver The Telegraph.

Forelsket og iklædt sit stiveste puds lod Andrew McLeod-Baikies sig gladeligt fotografere til et obligatorisk bryllupsbillede med sin nye brud Helen under armen. Det skulle senere vise sig at blive en kostelig affære for den 52-årige waliser.

Utro 1

For da billederne efterfølgende blev lagt ud på Facebook, var der især én person, som bestemt ikke 'likede' de idylliske bryllupsbilleder.

Andrew McLeod-Baikie var nemlig allerede gift med Susan, der er mor til deres fire fælles børn, og hun meldte omgående sin mand til politiet for bigami.

Herefter endte den opsigstvækkende sag i retten.

Andrew McLeod-Baikie arm i arm med sin kone nummer to.    

modelfoto

Her forklarede Andrew McLeod-Baikies forsvarsadvokat , at hans klient havde ansøgt om en skilsmisse fra sin første kone på internettet to år tidligere, som han oven i købet havde betalt omkring 6.000 danske kroner for.

Desværre for Andrew McLeod-Baikie, var ansøgningen ikke blevet godkendt.

»Han skulle have være mere opmærksom på papirarbejdet i sagen. Den endelige skilsmissedom var ikke gået igennem. Han kan ikke modsige sig de faktiske omstændigheder i sagen,« fortalte forsvarsadvokat i sagen Mark Layton i retten.

Den 52-årige dobbelte ægtemand fik efterfølgende en bøde på hvad der svarer til 4.000 danske kroner, samtidig med at han blev beordret til at betale sagens omkostninger, der lød på et tilsvarende beløb.

portrait of one sad woman

Og mens Andrew McLeod-Baikies første ægteskab med Susan lå i ruiner, måtte forsvarsadvokaten også erkende, at det nye ægteskab med Helen var ugyldigt og dermed skulle opløses, før de kunne blive gift 'rigtigt'.

»Når de gifter sig igen, vil det blive gjort korrekt. Det hele har været én stor misforståelse,« fortalte advokaten ifølge The Telegraph.

Den 52-åriges første kone, Susan, havde efterfølgende kun hovedrysten til overs for den 52-årige bigamist.

»Jeg er nødt til at tænke på vores børn. De er meget bevidste om, hvad der er foregået, og jeg nødt til at beskytte dem. Hele episoden har været en smule latterlig. Ethvert normalt fungerende menneske ville sørge for, at deres skilsmisse var godkendt, inden man skal giftes igen,« fortæller Susan ifølge The Telegraph.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.