Et forældrepar fra England har solgt alt, hvad de ejer, for at rejse verden rundt med deres to døtre.

Det skriver Mirror.

Da det gik op for Chris og Donna Jackson fra Hertfordshire i England, at deres rutineprægede liv afholdt dem fra at følge deres drømme, traf de en modig beslutning.

I stedet for at fortsætte den sikre og trygge livsstil, besluttede de sig nemlig for at sælge alle deres ejendele, tage deres døtre ud af skolen og stævne ud på deres livs eventyr - en rejse rundt om jorden.

Med kun én kuffert hver til at opbevare, alt hvad de ejede, startede parret, deres 8-årige datter Ellie og deres 6-årige datter Miley i juni sidste år jordomrejsen, som hidtil har taget dem gennem fem lande: USA, Canada, Bahamas, Aruba og Costa Rica.

Og de har ikke set sig tilbage siden.

»Det er et fantastisk eventyr,« siger Chris Jackson til Mirror.

Inden rejsen arbejde den 35-årige far til to som paramediciner i London - et krævende job som betød, at familielivet ofte blev nedprioriteret.

»Min kone var ved at uddanne sig til pædiatrisk sygeplejerske, så vi så aldrig hinanden og havde nærmest heller ikke tid til at være sammen med børnene. Derfor tænkte vi: 'Lad os tage ud og rejse',« siger han til Mirror.

Hans 34-årige kone Donna understreger, hvor ærgerligt hun synes, det er, at folk bliver gamle og snakker om alle de ting, de ville ønske, de havde gjort frem for de ting, som de rent faktisk gjorde.

»Vi lever i en materialistisk verden. Folk giver deres børn iPads, som de stirrer på i timevis. Vi har i stedet besluttet at lære vores børn de ting, som vi rent faktisk ønsker, de skal vide,« siger hun til Mirror.

Donna og Chris Jackson fortæller, at de ofte støder på folk, der siger, at de har lyst til at rejse, men afholder sig fra at gøre det, fordi de er bange for, hvad det kommer til at betyde for deres liv.

Parret giver altid det samme råd - 'Bare gør det! Der findes ikke noget rigtigt tidspunkt'

Opmærksomhed på sociale medier

Familien oprettede inden deres rejse en Instagramkonto ved navn Jellybeantvuk, hvor mere end 100.000 i dag følger med i deres rejse rundt omkring i verden. Derudover filmer de deres oplevelser og lægger dem op på Youtube.

De har et stramt budget og har derfor flere gange på deres rejse indgået aftaler, hvor de har fået lov til at bo på et hotel til gengæld for, at de giver det pågældende hotel omtale på sociale medier.

Familien Jackson vender tilbage til England i februar, men har planer om at tage en 12 måneders rejse til Vietnam, Cambodia og Kina i juni.

Se flere billeder fra familiens rejse her: