En børnemenu, et par burgere og chili cheese tops. Det var nogle af de ting, Anya Norstrøm Pedersen købte i søndags, da hun var på Burger King med sine kæreste og to børn.

Normalt ville sådan en bestilling ikke løbe op i mere end 100 kr. Og da hun skulle betale blev det da også kun 102 kr.

Men det var et beløb af en helt anden dimension, der blev trukket fra hendes konto, skulle hun senere finde ud af. Mandag ringede hendes bankrådgiver nemlig og fortalte, at der var en mærkelig postering, der havde trukket hendes konto i kæmpe minus.

- Jeg fik med det samme en kæmpe klump i maven og vidste ikke, hvad jeg skulle sige, da jeg fik af vide, min konto var i minus 276.000 kr., siger Anya Norstrøm Pedersen.

Da hun sammen med bankrådgiveren kiggede på kontoen, kunne de se, at Burger King havde trukket over 287.000,00 kr. fra hendes konto.

Og da hun kontaktede Burger King på Ørbækvej i Odense, forklarede de også, at de havde undret sig over søndagens store overskud, uden dog at gøre mere ved det.

Da hun tog ud til restauranten, fandt de hurtigt ud af, hvordan det kunne være endt med et så astronomisk beløb for lidt mad.

- Da jeg gav dem det præcise beløb i kroner og øre, kunne jeg pludselig se, at det var samme tal som mit telefonnummer, siger Anya Norstrøm Pedersen.

Ved et tidligere besøg på Burger King var der nemlig gået noget galt i deres bestilling, og derfor skulle hun i søndags oplyse navn og telefonnummer for at få en gratis børnemenu.

- På en eller anden måde, så har ekspedienten fået trykket mit telefonnummer ind som beløb, forklarer hun.

Hun blev i Odense bedt om at tage kontakt til Restaurantkædens hovedkvarter i Sverige. Og derfra forløb alt forholdsvis glat.

- Jeg fik pengene onsdag, så det er gået ret hurtigt. De dækkede også de renter, der blev trukket fra min konto, mens den stod i minus, siger Anya Norstrøm Pedersen, der til daglig bor Odense, hvor hun lige er blevet færdig som bioanalytiker.

- Desuden så har de bedt om min adresse, fordi de vist nok vil sende nogle ting som undskyldning, siger hun.