Gamle top-hemmelige FBI-filer, der netop er blevet offentliggjort, hævder, at "flyvende tallerkener" med rumvæsener blev fundet i byen Roswell i New Mexico, USA.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mulder og Scully fra 1990'er science fiction-klassikeren "X Files" havde ifølge nye dokumenter fat i den lange ende, da de forsøgte at bevise, at FBI i årevis har dækket over fund af rumvæsener.

Det skriver The Sun, der også kan fremvise billeder af de gamle dokumenter.

Se billederne: De 10 største UFO-historier

Virkelighedens X Files er et tophemmeligt notat fra 1950, hvor FBI-agent Guy Hottel rapporterer til FBIs øverste ledelse, at en efterforsker fra US Air Force har fundet tre UFO'er ved Roswell med ligene af tre rumvæsener, der senere blev obduceret på militær-basen i det berygtede Area 51. Præcis som konspirationsteorier har hævdet i årevis.

Se også: Her er UFO-filerne

De neddstyrtede rumskibe beskrives som runde, 15 meter i diameter og med en hævet midte.

I hver af de tre rumskibe fandt man ifølge dokumenterne liget af en alien.

- Tre lig af menneskelig form, men blot tre food (lige knap en meter, red.) høj klædt i et metallisk klæde af en meget fin tekstur. Hver krop var indbundet på en måde lig de dragter, der benyttes af hastighedsflyvere og test-piloter, skriver FBI-agenten.Navnet på US Air Force-efterforskeren, der skal have gjort det opsigtsvækkende fund, er streget ud i offentliggørelsen af det gamle dokument.

Rumskibene styrtede ifølge det gamle notat ned, fordi US Air Forces stærke radar ved Roswell forstyrrede rumskibenes styresystem, hvilket gav de små rummænd tekniske problemer.

FBI har netop offentliggjort tusinder af gamle hidtil hemmeligholdte filer i et nyt onlinearkiv, der hedder The Vault. Heriblandt notatet, der ikke fortæller noget om, hvornår man skulle have gjort fundet af rumskibene og rumvæsenerne.Men den gamle konspirationsteori, der gjorde den lille by Roswell kendt, hævder, at der blev fundet en nedstyrtet flyvende tallerken i ørkenen ved en militærbase i juli 1947.

De amerikanske myndigheder har altid slået historierne hen som det rene vås. Men offentliggørelsen af de gamle dokumenter viser, hvor den gamle historie nok stammer fra.

Et andet gammelt FBI-notat støtter teorien. Her omtales også en rumskibslignende sag, der var blevet fundet nær militærbasen. Myndighederne har altid slået fundet hen og sagt, at det var en vejrballon.

UFO-nørder har selvfølgelig fråde om munden af begejstring over de gamle dokumenter.

- Dette er virkelighedens x files. Dette dokument kan være det endegyldige bevis på, at UFO'er findes, siger den britiske UFO-ekspert Nick Pope til The Sun.