Da en far kom hjem til sine to børn, fik han et chok. Børnene var dækket af blod. Der var dog hverken tale om en forbrydelse eller et uheld - børnene var selv skyld i skaderne.

De to indiske søskende Manisha på syv år og Dinka på fem år har den yderst sjældne diagnose ’medfødt ufølsomhed for smerte’. Derfor havde de spist deres egne fingre helt uden at føle noget, og de hverken skreg eller græd, da faderen fandt dem. Faderen blev til gengæld forfærdet over det voldsomme syn.

»Det var et forfærdeligt syn. Det lignede, at en rotte havde gnavet af deres fingre. Jeg kan slet ikke forstå, at de har spist deres egne fingre,« siger han ifølge Dailymail.

Faderen kørte straks sine to børn til hospitalet, hvor de fik bandage om deres hænder, så de ikke kunne påføre sig selv yderligere skade. De nedbidte fingre skal behandles for at undgå infektioner, og lægen, der var til stede, vurderer, at det er nødvendigt at sende børnene til en specialist på et hospital i en større by.

Faderen fortæller, at ’det knuser hans hjerte’ at se sine børn sådan, men han har knap råd til at give familien mad to gange om dagen, så han aner ikke, hvordan han skal betale for behandlingerne. Han og børnenes moder beder nu til Gud og håber, at myndighederne kan hjælpe deres to børn.

Allerede da børnene var helt små, blev forældrene klar over, at de ikke var som andre børn, for de græd aldrig, når de slog sig. Forældrene troede imidlertid, at børnene blot havde en meget høj smertetærskel, og det er først efter den voldsomme episode, hvor de bed fingrene af sig selv, at diagnosen er blevet opdaget.