En britisk familie med en meget særlig livsstil er smidt på gaden efter klager fra naboerne.

Det skriver Daily Mail.

Nogle husker måske sidste års biograffilm ’Captain Fantastic’ med danske Viggo Mortensen i hovedrollen, hvor en familie lever i ekstremerne og udelukker moderne normer og hjemmeunderviser børnene.

Men filmens ekstremt alternative livsstil foregår ikke kun i fiktionens verden. En britisk familie lever i overensstemmelse med den såkaldte ’off-grid’-livsstil. Og ikke nok med, at det i sig selv er spektakulært. Nu er den britiske familie blevet smidt på gaden efter klager fra naboer.

Familien blev kendt i hele Storbritannien, da de for et år siden stod frem med deres livsstil. Det skete i det britiske tv-program ’This Morning’, hvor flere seere ikke kunne tro deres egne øjne, da familiens lille datter pludselig rejste sig og tissede på gulvet i tv-studiet, uden at forældrene Adele og Matt Allen reagerede det mindste på det.

I et opslag på Facebook, der nu er slettet, annoncerede Adele Allen til hendes følgere, at familien var blevet tvunget ud af deres lejlighed.

’Nå, nu er vi blevet smidt ud på grund af visse naboers bekymringer over deres forsikringer, og fordi vi nogle gange stiller vores klapvogn ud i opgangen, hvor den kan stå og tørre, så den ikke skaber damp i hele vores lille lejlighed,’ skrev Adele Allen på sin Facebook ifølge Daily Mail, der har taget et screenshot af det oprindelige opslag.

Til opslaget havde Adele Allen vedhæftet et billede fra en bog, der meget passende drejede sig om forsikringer, hvor der blandt andet stod:

’Hvordan får du dem til at købe forsikringer? Ved at lade dem bekymre sig om alting.’

Moren Adele Allen ammer stadig sin femårige søn. Vis mere

Familien selv lader ikke til at bekymre sig. I hvert fald indrømmede de under tv-programmet, at familiens børn ikke får normal medicin, men i stedet udelukkende får naturmedicin.

Ingen af børnene på fem og to år går hverken i børnehave eller skole, men bliver i stedet undervist derhjemme. Den ældste bliver desuden stadig ammet af moren, og begge børn er født uden hjælp fra læger eller jordemødre.

På trods af børnenes unge alder har ingen af dem faste sengetider.

Ikke alle naboer er dog forstående for udvisningen. En nabo kalder familien for ’høflig’, selv om børnene tit har larmet på vejen.

Det fremgår ikke af artiklen fra Daily Mail, hvor familien nu skal bo.