Anna og Lucy DeClinque kom til verden samme dag. Men fødselsdatoen er langt fra det eneste de to enæggede tvillinger deler. De bor sammen, sover sammen, spiser sammen – og nu planlægger de at blive mødre sammen.

De 30-årige søstre er efter eget udsagn sammen 24 timer i døgnet. De deler både adresse, seng, mobiltelefonnummer, stil og kostplan.

Og det stopper ikke her. De to kvinder har samme kæreste, og når de får lyst til at sætte børn i verden, har de planer om, at også den oplevelse skal deles med hinanden.

Til det australske tv-show 'The Insight' fortæller de, at de planlægger, at deres kæreste skal gøre dem gravide samtidig, så deres kroppe fortsat kan være identiske.

Twin Brothers Looking at Very Interesting Picture in the Book

»Hvis jeg blev gravid, måtte Lucy helt bestemt blive gravid med det samme – fordi vores kroppe bliver nødt til at være ens,« siger Anna DeClinque i tv-showet.

Hun tilføjer, at det er så vigtigt for hende og hendes søster, at de ligner hinanden, at de er villige til at gå i fertilitetsbehandling, hvis de ikke bliver gravide samtidig på naturlig vis.

Se billeder af tvillingerne fra deres fælles Instagramprofil her. Artiklen fortsætter under billederne.

Tidligere har Anna og Lucy DeClinque bevist, hvor langt de vil gå for deres fælles udseende. Ifølge Mirror har de brugt godt 1,2 millioner danske kroner på kosmetiske operationer for at komme til at ligne hinanden så meget som overhovedet muligt.

Og det må siges at være gået efter planen. Parret har tidligere vundet titlen ’verdens mest identiske tvillinger’ i et japansk tv-show, og efter deres medvirken i det australske show ’The Insight’ indrømmede værten Herald Sun, at han umuligt kunne kende forskel på kvinderne.

Dobbeltgænger split

Hvornår det er tid til familieforøgelse, har de to tvillinger ikke besluttet, men de er enige om, at deres fælles kæreste - som oven i købet også er tvilling – skal være far til begge børn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.