Har mistet sit højre ben til en glubsk bakterie og står nu til at miste både fod og hænder.

Det, der lignede et mindre uheld på en hjemmelavet svævebane har vendt op og ned på Aimee Copelands liv efter hun pådrog sig en sjælden, dødelig bakterie.

Den 24-årige psykologistuderende fra universitetet i West Georgia afprøvede en svævebane nær en vens hjem i Caroll County den første maj. Hvad der bare lignede en normal faldskade på benet har udviklet sig til et mareridt, hvor den unge pige er blevet taget til gidsel af den kødædende bakterie, der netop nu raserer den bevidstløse piges krop. 

Mere end en faldskade

Nu ser det ud til, at hendes hænder og fod skal amputeres.

- Det er et mirakel, at hun overhovedet klarede sig igennem fredag nat, udtalte Aimees far, Andy Copeland til mediet WSB.

Aeromonas hydrophilia er det mundrette navn for Aimees plageånd, der fandt vej ind i hendes krop. I første omgang fattede lægerne på hospitalet i Augusta ikke mistanke til den blinde passager, men plejede i første flængen med 22 sting.

Herefter beklagede pigen sig over stærke smerter, og på hospitalet fik hun diagnosen necrotizing fasciiti. En lidelse, der æder kødet i kroppen i rasende fart. Hurtigt måtte lægerne amputere benet fra hoften samt fjerne ramt væv i mellemgulvet.

- På dette tidspunkt er ingen nyheder, gode nyheder. Alt hvad jeg kan gøre, er, at håbe og bede for det bedste. Jeg beder jer om at gøre det samme, fortæller den fortvivlede far, Andy Copeland, på den blog han har oprettet for at holde omverden opdateret om den unge piges tilstand. Her opfordres læserne til at donere penge til behandlingen.

Flere organer har sat ud

Det ser sort ud. Flere af Aimees organer har sat ud og den unge pige er bevidstløs det meste af tiden, mens lægerne fjerner dødt væv fra resterne af hendes krop.

Den sidste opdatering på bloggen er fra fredag, men Andy Copeland lover at vende tilbage. Det ser ud til, at Aimee Copeland vil miste flere lemmer i kampen mod den aggressive bakterie, mens antibiotikaen gør modstand.

Aimees tilstand er forbedret en smule, mens hendes chancer for at overleve er “små, hvis de overhovedet eksisterer”, beretter lægerne. 

Her kan man holde sig opdatere på Aimee Copelands tilstand og donere penge.