Matador har været en garant for underholdning, frustration og ligefrem splid i danske hjem siden 1936.

Men nu viser det sig, at de fleste af os har spillet det legendariske brætspil helt forkert igennem alle årene.

Det skriver News.com.au.

Folk gjorde store øjne, da Twitter-brugeren AskRubenHow2Bet for nylig gjorde opmærksom på en for de fleste fuldstændig ukendt regel - som kan vende fuldstændig op og ned på Matador-spillets dynamik.

'Når nogen lander på en grund i Monopoly (det engelske navn for spillet, red.) og ikke køber den, kommer den på auktion, hvor alle spillerne kan købe,' skriver brugeren og fortsætter:

'Det. Står. I. Reglerne.'

Det skabte stor furore på det sociale medie, hvor næsten ingen af de mange brugere, der har kommenteret Rubens tweet, kendte til reglen. Det gjorde vi heller ikke her på redaktionen, så vi gav os til at undersøge sagen. Og ja, den er god nok:

'Køber man ikke skødet, stiller banken det straks til auktion, og denne har man straks lov til at deltage i,' står der i Matador-reglerne, som på nettet er gengivet af blandt andre spillehulen.dk.

Og ikke nok med det. Du kan endda vælge ikke at købe skødet, hvis du vurderer, at du kan få det billigere i auktionen. For den spiller, der lander på grunden har også ret til at byde, understreger AskRubenHow2Bet på Twitter.

Det gør lige pludselig et spil Matador meget mere strategisk, end det var for alle os, der blot lod turen gå videre til næste spiller, hvis en af deltagerne undlod at købe grunden.

Flere Twitter-brugere kan næsten ikke vente med at få sat sig til rette ved spillepladen og forsøge at ruinere deres venner eller familiemedlemmer, nu hvor spillet har fået en helt anden dimension.

'Denne ikke særlig kendte regel ændrer fundamentalt spillets dynamik. Jeg har faktisk lyst til at spille lige nu,' skriver en begejstret bruger.