Den noget uheldige 21-årige Aimi Jones tog et billede af en kjole, hun ville sælge på eBay. Men det var ikke kjolen, der fangede folks øjne ...

For hvad Aimi Jones ikke havde opdaget var, at hendes eget spejlbillede også blev fanget af kameraet. Og hun var kun iført en BH på billedet. 
 
- Jeg opdagede det og anmeldte det til eBay, men da var det allerede over hele internettet, fortæller Aimi Jones i et interview med engelske The Sun. Det uheldige billede blev dagens internetfænomen, og delt tusindvis af gange på sociale netmedier som Twitter og Facebook.

wbwbnw1313

 
Situationen, omend pinlig, kan vise sig at blive ganske indbringende for den unge pige. Hun satte kjolen til salg på auktionssitet for under 150 kroner. Men nu har mere 130 mennesker budt ind på 'nøgenkjolen' og prisen er røget op over én million danske kroner. 

- Det er så pinligt. Det er sådan en dum ting at gøre og nu har hele verden set mig nøgen, siger Aimi Jones til The Sun og fortæller, at hendes kæreste synes at det hele er rigtig, rigtig sjovt.

Men det er ikke kun helt almindelige mennesker, som Aimi Jobnes, der pludselig ser et pinligt billede gå verden rundt. Også de kendte må indimellem se sig selv portrætteret i lidet flatterende situationer. Vi har samlet nogle af de sjoveste kendis-ups'er HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.