Den britiske sangerinde Adele kan tilsyneladende ikke gøre noget galt for tiden.

Hendes nye album har gjort det umulige og slået alle salgsrekorder. Hendes single 'Hello' har gjort det samme. Og også hendes musikvideo.

Nu ser det ud til, at hun også kan få helt utrøstelige børn til at stoppe med græde.

Da den lille dreng Roman forleden var helt opløst af tårer, var der ifølge hans mor til sidst kun én mulighed tilbage. At finde Adele frem på mobilen og spille  netop sangen 'Hello' for sin søn.

Fra det ene sekund til det andet stopper Roman med at græde, mens han i stedet lytter til sangerinden.

Moderen filmede det hele ske, og hun har siden lagt klippet på YouTube.

I sidste uge kom det frem, at den britiske sangerinde alene i USA har solgt 3,38 millioner eksemplarer af sit tredie album '25'. Det betyder, at den 27-årige sangerinde nu har slået N'SYNC's ellers urørlige 'No Strings Attached'-rekord fra år 2000 - på 2,42 millioner kopier på én uge.

I hjemlandet England solgte Adeles '25' over 800.000 eksemplarer på den første uge. Dermed fik Oasis' rekord fra 1997 seriøst baghjul. Dengang solgte 'Be Here Now' således 696.000 eksemplarer på de første syv dage.

I USA har Adele næsten fordoblet Taylor Swifts hidtidige 2015-rekord på 1,8 millioner eksemplarer af albummet '1989'. Og på USAs officelle Billboard-hitlisten står Adele nu for de tre bedst sælgende album siden 2010.

Samtidig strøg hendes musikvideo til sangen 'Hell o' ind som den mest viste musikvideo på åbningsdagen på videotjenesten Vevo - og overgik dermed både Taylor Swifts 'Bad Blood' og Miley Cyrus' 'Wrecking Ball' med længder.

Selve sangen 'Hello' slog også en imponerede rekord, da det blev den første sang nogensinde, der opnåede platin-status i sin første uge med over en million solgte digitale tracks i USA.

Helt konkret er der tale om 1.112.000 downloads, og der er ret langt ned til den hidtidige rekordmager Flo Rida, hvis "Right Round"-single "kun" solgte 636.000 gange i sin åbningsuge i 2009.

I sidste uge oplyste Adele, at hun giver to danske koncerter i 2016 - i Forum 3. maj og i Jyske Bank Boxen 4. maj.