Tarzan kan godt pakke sin six-pack væk. 44-årige Ho Van Lang er den ægte vare. Sammen med sin far har han levet i junglen siden Vietnamkrigen.

Det skriver det britiske medie The Sun.

44-årige Ho Van Lang og hans far, 85-årige Ho Van Thanh, har levet 41 år dybt inde i junglen i den vietnamesiske provins Quang Ngai. For fire årtier siden flygtede de fra Vietnamkrigen, der kostede flere hundrede tusinde livet.

I de 41 år har de to ikke haft kontakt med den moderne verden. De har ikke engang været i kontakt med andre mennesker.

Faderen Ho Van Thanh flygtede sammen med sin dengang to-årige søn fra deres hjem i en lille landsby, efter en amerikansk bombe under krigen dræbte hans kone og to andre børn.

I 2013 blev de opdaget af lokale vietnamesere, og siden er de langsomt blevet indsluset i den moderne verden. Nu bor de i et lille hus lige ved junglen.

Alvaro Cerezo & Ho Van Lang lærer at tænde bål på nye måder
Alvaro Cerezo & Ho Van Lang lærer at tænde bål på nye måder Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

I junglen boede parret i små træhytter oppe i træerne, drak vand fra floder, lavede tøj af bark og redskaber af ting i fandt i skovbunden og gamle bomberester fra krigen.

De levede af det, junglen kunne byde på at frugt, grønt, honning, og kød i form af aber, rotter, slanger, frøer, fisk og fugle.

Ho Van Lang var kun to år gammel, da han forlod den moderne verden, så han kendte kun til det, som hans far fortalte.  Han kan også kun tale det lokale sprog i begrænset omfang.

Derfor fik han sig også noget af et chok, da han i 2013 for første gang i 41 år bevægede sig udenfor junglen og ind i en nærliggende landsby.

Alvaro og Ho Van Lang
Alvaro og Ho Van Lang Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

En af dem, der har mødt jungleboerne er Alvaro Cerezo, der er direktør for rejsebureauet Docastaway i Hong Kong, der arrangerer rejser til øde steder. Han mødtes med Ho Van Lang for at lære af hans overlevelsesteknikker, og endte med at tage med ham en uge ud i junglen.

Han fortæller, at bylivet var en stor omvæltning

»Om natten var han overvældet over lyset fra pærerne. Han fortalte, at det at være i stand til at se lys om natten var noget af det mest utrolige,« siger han ifølge The Sun.

HER kan du læse meget mere om Ho Van Lang.

Ho Van Lang og dyrene
Ho Van Lang og dyrene Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Ho Van Lang og barn der græder
Ho Van Lang og barn der græder Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Ho Van Lang jager en rotte
Ho Van Lang jager en rotte Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Ho Van Langs paraply
Ho Van Langs paraply Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere

Foto: DOCASTAWAYERS
Vis mere