Amy og Justin blev kærester for et år siden. Nu har de opdaget, at det faktisk ikke er første gang, de er faldet for hinanden.
Amy og Justin blev kærester for et år siden. Nu har de opdaget, at det faktisk ikke er første gang, de er faldet for hinanden.

En gang imellem går der år, før man møder den eneste ene - men andre gange er det måske en, man allerede har mødt.

Justin Pounder og Amy Giberson fra Florida, USA, mødte hinanden for et år siden via online dating. Men nu har de til deres store overraskelse opdaget, at det faktisk ikke er første gang, de er faldet pladask for hinanden.

For fjorten dage siden var parret ude at køre en tur, hvor 33-årige Justin Pounder tilfældigt nævnte for sin store kærlighed, at han var vild med hendes navn, fordi han som barn havde en 'kæreste' i børnehaven, der hed det samme, skriver britiske Mirror.

wef

Loft

Amy Giberson var med på joken: »Det er ikke mig, så jeg vil ikke høre om hende,« svarede hun med et grin.

Men her stoppede historien ikke. For de fortsatte snakken og opdagede, at de gik i den samme børnehave på samme tid for 30 år siden.

»Vi bad vores forældre om at finde alle de børnehavebilleder, de havde,« siger Amy Giberson til Mirror.

Her er Amy og Justin tilbage ved Sunshine Preschool i Florida, hvor de mødte hinanden for første gang for 30 år siden.

»Justins mor fandt et foto af os to sammen, og jeg begyndte bare at græde. Jeg var ekstatisk. Jeg var den Amy, han var vild med for så mange år siden. Det var jo uden tvivl skæbnen,« jubler Amy Giberson, der kan se frem til at blive gift med sit livs kærlighed.

Sofia

»Vi har været så tæt på at finde hinanden i hele denne lange perionde, men vi fandt ikke hinanden før tiden var rigtig. Og det er nu,« siger Justin Pounder, der altså mødte sit livs kærlighed, da de begge var tre år gamle. Og igen 30 år senere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.