ADVARSEL - STÆRKE BILLEDER

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Pas på med at træne alene. Sådan lyder det klare budskab fra den 31-årige EUC-faglærer Andreas Knudsen fra Næstved, efter at han selv nærmest fik en nær-døds-oplevelse i sit træningscenter.

Med 160 kg. på stangen får han lavet et løft, som går helt galt, og stangen havner hen over halsen på den erfarne vægtløfter.

Uheldet blev optaget af det kamera, Andreas Knudsen selv havde sat op, og han delte efterfølgende videoen på Facebook og Youtube til skræk og advarsel for andre med kommentaren:

- Jeg fik mig en "lille" overraskelse her til formiddag! Jeg er ikke stolt af at lægge det her ud! Men tænker det kan forbygge, til dem som træner alene, skriver han i sin statusopdatering.Ser man godt efter på videoen, kan man se, at der faktisk er safety-bars, som skulle forhindre en sådan ulykke i at ske. Andreas Knudsen rammer imidlertid stativet med en sådan kraft, at de bliver slået løs.Budskabet er allerede nået ud til mange. Videoen er blevet delt mere end 7.500 gange, og nu har udenlandske medier også fået øjnene op for historien.

Som opfølgning oplyser Andreas Knudsen selv på Facebook, at han har det godt efter uheldet.

- Jeg har det godt, men har ondt i min hals efter trykket, og jeg er meget glad for, at kunne få lov til at putte ham her i seng, skriver han med henvisning til et billede af sig selv med sønnen på armen.

1


På Facebook kommenteres videoen flittigt.

- Fy for satan da... Den ser godt nok nasty ud... Men godt eksempel på at der skal være en mand mere på, skriver en.- For satan da mand..... Fanme heldigt der dropper et par skiver af..... Håber dit budskab når vidt omkring...... Og håber du er ok..... Fuck at du ikke er stolt af det.... Din familie kan ikke bruge stolthed til noget... Til gengæld kan de bruge dig til en masse når du er i live.... God mandag man kan vel godt sige den kun kan blive bedre, skriver en anden.