Brugte hele livsopsparingen på, at vi alle dør 21. maj.

Jorden går under i slutningen af maj.

Det er en 60-årig pensioneret ingeniør i USA så overbevidst om, at han har brugt hele sin livsopsparing på at sprede det rystende budskab.

Amerikanske Robert Fitzpatrick har spenderet mere end 140.000 dollars (730.000 kroner) på reklamer til busser, kiosker og metro med ordlyden 'Globalt Jordskælv: Det største nogensinde. Dommedag 21 maj 2011'.

Det skriver New York Post.

Biblen indeholder svaret

I bogen "The Doomsday Code, (Dommedags-koden, red.), som Robert Fitzpatrick selv har udgivet, skriver han, at Biblen indeholder "beviser (på undergangen, red.) der ikke kan tilbagevises".

LÆS OGSÅ
- Dommedag vil overraske folk. Vi er ikke klar til det. Et gigantisk jordskælv vil gøre jorden ubeboelig, bedyrer Robert Fitzpatrick over for den amerikanske avis The Post.

Dommedag lige før spisetid


Robert Fitzpatrick er overbevist om, at Gud vil redde de værdige på Jorden, men den amerikanske pensionist tør dog ikke spå om, hvorvidt han selv er en af de heldigt udvalgte.

- Der er kun et lille håb. De fleste kirker prædiker, at så længe, du tror, bliver du reddet. Det er ikke vores valg. Det er Guds valg, siger han over for The New York Post.

Ifølge Robert Fitzpatrick vil jordskælvet indtræffe lige før klokken 18.