Billedet af hunden Lennox med sit sidste måltid blev lagt ud på det sociale nyhedsforum Reddit torsdag af brugeren Nickolaoss, der bor sammen med hundens ejer. Det berørte brugerne på sitet så dybt, at den kræftramte boxer hurtigt blev stemt op på en førsteplads.
Billedet af hunden Lennox med sit sidste måltid blev lagt ud på det sociale nyhedsforum Reddit torsdag af brugeren Nickolaoss, der bor sammen med hundens ejer. Det berørte brugerne på sitet så dybt, at den kræftramte boxer hurtigt blev stemt op på en førsteplads. Foto: YouTube

Slaget mod kræft er tabt for boxeren Lennox, men han blev sendt til hundehimlen med sit drømmemåltid i maven - et kalkunlår indsvøbt i bacon lagt på en pude af ris i selskab med to fedtglinsende pølser og en ordentlig humpel brød. Det skriver hundemagasinet Dogster.com.

Billedet af Lennox med sit sidste måltid blev lagt ud på det sociale nyhedsforum Reddit torsdag af brugeren Nickolaoss, der bor sammen med hundens ejer. Det berørte brugerne på sitet så dybt, at den kræftramte boxer hurtigt blev stemt op på en førsteplads.

Reddit er baseret på, at registrerede brugere lægger indhold ud på sitet og stemmer det op eller ned. Dermed kommer de mest populære historier, billeder, links osv. til at ligge øverst på sitet. Mange Redditors, som brugerne kaldes, viste stor sympati for hunden og skrev kommentarer, hvor de delte deres egne historie. Flere skrev, at billedet af Lennox fik dem til at græde.

SE VIDEOEN: Her får Lennox sit sidste måltid

Senere tilføjede Nickolaoss mere information om sin roommates hund, der var ved vejs ende i kampen mod kræft.

- Han har svær kræft og gigt. Han har fået mange operationer, der blandt andet omfatter en svulst på hans venstre øre. Nu er der en enorm svulst på hans venstre skulder. Og som du kan se på billedet, kan han næsten ikke gå på den side. Han kan efterhånden knap nok rejse sig op, skrev han.

Heldigvis havde Lennox en ejer, der kendte sin hunds behov og vildeste maddrømme. Og som man kan se i den video, Nickolaoss senere lagde ud, nød hunden sit sidste måltid i fulde drag.

SE VIDEOEN: Her får Lennox sit sidste måltid

- Tak for alle jeres kommentarer, som min roommate sætter stor pris på. Indlægget skal på ingen måde opfattes som sørgeligt. Han levede som en boss hele sit liv. Og det afspejler måltidet også, skrev Nickolaoss på Reddit.com til de mange brugere, der havde vist deres medfølelse.

Lennox blev stedt til hvile onsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.