En mand, der ville forsøge at begå indbrud i en bil i Irland, kommer nok til at ægre sig i lang tid.

Overvågningsbilleder har fanget, hvordan manden i de sene nattetimer forsøger at bryde ind i en hvid bil ved at smide en mursten igennem sideruden. Han forsøger en del gange, men murstenen bliver ved med at springe tilbage fra bilruden.

Men så sker der noget, som han ikke havde forudset. Murstenen flyver tilbage fra bilvinduet og slår manden bevidstløs.

Gerry Brady, der ejer den hvide bil -  og en nærliggende pub Pheasant - kom kort efter ud for at se, hvad der foregik, fortæller irske The Independent. Midt på gaden lå manden, der forsøgte at begå indbrud i bilen, blødende. Og det er så her, at den blødende mand, forsøgte at afpresse Gerry Brady.

»Jeg ser dig. Jeg ved, hvem du er. Jeg fortæller poltiet, at du tævede mig. Jeg går til min advokat,« truede den blødende mand ifølge avisen Gerry Brady.

»Da politiet hentede ham, hævdede han stadig, at jeg havde overfaldet ham. Han fortsatte hele vejen ind på stationen - indtil jeg viste dem overvågningsvideoen, hvor han bliver slået ud af sin egen mursten,« fortæller Gerry Brady

»I skulle have hørt politiet bryde ud i latter, da de så videoen. De kunne slet ikke holde op igen,« fortæller Gerry Brady.

Gerry Brady takker samtidig politiet for at opføre sig professionelt, selvom den blødende mand beskyldte Gerry Brady for at have overfaldet ham.

Se også: Det her var ikke med i planen: Tyve overraskes af nybonet gulv hos guldsmeden: