Et frieri skal helst være et uforglemmeligt øjeblik. Et amerikansk par vil uden tvivl huske øjeblikket resten af deres liv - men af en helt anden grund, end man skulle tro.

Da Seth Dixon fra Kansas i USA forleden ville fri til sin kæreste gennem fire år, gik det ikke helt, som han havde planlagt. Faktisk gik det fuldstændig galt.

Han havde nemlig tænkt sig at give kvinden i sit liv en oplevelse, hun aldrig ville glemme. Derfor havde han fået sin udkårne, Ruth Marie Salas, med ud på en bro i deres yndlingspark og sørget for, at en lokal portrætfotograf stod skjult og klar til at forevige det magiske moment.

Men da han knælede for at sige de fire vigtigste ord i sit liv, fumlede han med æsken, og diamantringen til over 18.000 danske kroner faldt ned på broen og gennem en revne og direkte ned i søen under dem.

Det skriver The Kansas City Star

Du kan se frieriet her.

Derfor blev Ruths første begejstrede 'Oh my God' også hurtigt afløst af et par fortvivlede skrig:

»Den faldt ned,« konstaterede hun vantro, mens hun kiggede hjælpeløs hen på fotografen.

Da deres venner hørte om uheldet, greb de straks snorkler og dykkermasker og valfartede til parken for at hjælpe parret med at lede efter ringen. Trods en ihærdig indsats endte deres anstregelser uden resultat.

Heldigvis for Seth sagde Ruth ja alligevel, og historien om deres uheldige frieri har spredt sig over det meste af USA. Fotografen lagde videoen på Facebook, og siden har parret haft travlt med at besøge tv-stationer over hele Amerika for at fortælle deres historie.

En Facebook-bruger kommer endda med et godt råd:

'Læg videoen på YouTube med en reklame og brug alle de penge, I tjener på den, på en ny ring!'

Parret venner har nu startet en indsamling på nettet for at rejse penge til en ny ring.