Lyt til artiklen

En kristen menighed i Kentucky i USA er i øjeblikket ved at bygge en model af Noahs Ark. Og holdet bag får brug for både tømmersnilde, masser af træ og tålmodighed. Arken skal nemlig bygges i størrelsesforholdet 1:1, og Noahs Ark var ifølge Biblen knap 200 meter lang.

Det er forhåbningen, at arken kan slå Disneyland som landets førende turistattraktion, skriver MetroNews.

Formanden for menigheden, Ken Ham, fortæller, at mange har vanskeligt ved at sætte sig ind i, hvor stor Noahs Ark egentlig var. Men fantasien skulle blive hjulpet på vej, når Ark Encounter, som arken skal hedde, står færdig.

Foto: Billede fra arkencounter.com
Vis mere

»Vi kommer for eksempel til at kunne svare på spørgsmålet om, hvordan han (Noah, red.) dog kunne få plads til alle de dyr om bord,« siger han.

Når arken åbner for offentligheden i sommeren 2016 vil de besøgende både kunne gå på opdagelse i arken og klappe dyrene i en børnezoo. (Der formentlig ikke vil indeholde et par af alle slags dyr.)

Du kan læse mere om arken her.

Ark Encounter skal være en historisk tema-attraktion, hvor man vil præsenterer en række bibelske begivenheder centreret om arken, som bliver den største træ-konstruktion i USA.

Menigheden fortæller også, at arken kun er begyndelsen. De har nemlig også luftet ideen om at opføre en udgave af Babelstårnet.

BNB