Modelfoto
Modelfoto

Normalt forbinder man leje af en bolig på den populære boligudlejningsservice Airbnb med ferie og måske afslapning og hygge. Men det var langt fra, hvad en gruppe unge mennesker ifølge den franske avis Le Parisien, fik ud af leje en bolig i en forstad til Paris.

Gruppen af unge, som havde lejet boligen, der ligger Paris-forstaden Palaiseau, skulle have en sjov weekend med fest.

kokain

Men i stedet udviklede weekenden sig til et mareridt, da gruppen af unge opdagede en død person på grunden, de havde lejet.

I udkanten af grunden, der hører til den store bolig, som du kan se et billede af i det indlejrede tweet, fandt gruppen af unge en kvindekrop, som var under opløsning efter sandsynligvis at have ligget i området i noget tid.

fasdfsads

»Ud fra beviserne, tyder det på, at en kriminel handling har fundet sted,« forklarer anklager ved fransk politi til Le Parisien.

lejlighed

Kroppen af den afdøde kvinde blev fundet i et område af grunden, hvor der var mange træer og tæt bevoksning.

Ifølge AFP blev der fundet tøj på kvindekroppen, der også havde en »ring med en stor sten« på. Der var dog ingen id-papirer på den afdøde.

airbnb prostitueret

Politiet er nu i gang med efterforskningen af sagen, hvor ejeren af grunden blandt andet er blevet udspurgt. Men endnu er der ikke en melding om fremskridt for politiet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.