Pregnant young woman holding her belly over a bright background
Pregnant young woman holding her belly over a bright background

Du skal have tvillinger. Den besked fik den norske Kejllfrid Nordvang, da hun åbnede et brev fra hospitalet. Og det var en nyhed, som kom bag på hende. Hun er nemlig 76 år gammel.

Brevet fik hun efter at have fået foretaget nogle hjertescanninger et par uger forinden, og svaret var så overraskende, at hun straks ringede til sin ene datter.

»Hold nu fast, din mor er gravid med tvillinger,« sagde Kejllfrid Nordvang i telefonen. Det oplyser Budtikka.

Datteren blev stille i den anden ende, og den 76-årige ’kommende mor’ græd af grin. Der var selvfølgelig tale om en fejl.

gravid

Surgery, Surgeon, Surgical Mask.

Birgitte Stoffel, som er afdelingssygeplejersken på den medicinske afdeling, hvor prøverne er blevet taget, beklager fejlen. Hun antager, at det er det talegenkendelsesapparat, som lægerne bruger til deres journaler, som har været årsag til misforståelsen.

»Det er første gang, jeg hører, at sådan noget er sket, men jeg tror, at apparatet må have misforstået, hvad lægen sagde. Lægen indtaler notaterne, som så bliver skrevet automatisk for at spare tid,« forklarer Birgitte Stoffel til Budikka.

Den 76-årige Kejllfrid Nordvang, som er mor til fire, bedstemor til fem og oldemor til to, er dog hverken ked af det eller vred efter at have fået det overraskende brev.

»Jeg har grinet siden jeg stod op i dag. Jeg kan slet ikke holde op,« siger hun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.