En 75-årig mand fik forleden uventet besøg. Næsten 100 frivillige dukkede uanmeldt op foran Leonard Bullocks hoveddør i byen Pendelton i USA, og gik straks i gang med at renovere den 75-åriges nedslidte hus. Ni timer senere var huset næsten ikke til at genkende.

Renoveringen blev startet af en venlig sjæl fra nabolaget.

Hver dag gennem fire år, havde Josh Cyginak hilst på Leonard Bullock, når han passerede den 75 åriges hus på vej til arbejde. En morgen overhørte Josh Cyginak et par teenagere komme med ’nedsættende’ kommentarer til Leonard Bullocks nedslidte hjem. Det gjorde ham så vred at se den ældre mands reaktion på de nedsættende kommentarer, at han straks tog affære.

Læs også: Den havde han ikke set komme: Viser muskler for publikum, men så rejser kvinden bagved sig

100 frivillige forvandlede Leonard Bullocks hus på blot en enkelt dag. Billedet viser, hvordan huset så ud efter den venlige gestus.
100 frivillige forvandlede Leonard Bullocks hus på blot en enkelt dag. Billedet viser, hvordan huset så ud efter den venlige gestus.
Vis mere

Med hjælp fra en ven lykkes det ham at skaffe både maling og byggematerialer. Et opslag på Facebook, hvor Josh Cyginak spurgte folk om hjælp til projektet, blev delt mere end 6000 gange, og næsten 100 frivillige dukkede efterfølgende op, og gav en hjælpende hånd.

Se også: Den havde han ikke set komme: Viser muskler foran publikum - men så rejser en kvinde sig

På en enkelt dag lykkes det at give det gamle hus en tiltrængt ’makeover’, og Leonard Bullock behøver altså ikke længere lægge ører til nedsættende kommentarer fra forbipasserende.