Lille Kang Mengru skulle egentlig have været en tvilling. Men det andet foster udviklede sig ikke, så nu vokser det som en parasit inde i den et-årige piges mave.

Ifølge kinesiske medier, så blev den lille pige fra Henan provinsen i Kina efterladt af sine forældre, da hun var et år gammel. Da hun blev halvandet år, begyndte hendes mave pludselig at vokse ude af kontrol. En skanning afslørede, at der var hendes eget søskendefoster, der var begyndt at vokse ukontrollabelt inde i hendes indre.

Det skriver nettavisen.no.

Kang Mengru er i dag blevet adopteret af et nyt par. For tiden venter den lille pige på at få bortopereret fosteret i hendes mave, der bedst kan beskrives som en kæmpe, godartet svulst.

- Hun vil dø, hvis hun ikke bliver opereret med det samme, siger en læge til China Daily Press.

Ifølge wikipedia.com opstår denne tilstand, der i fagsprog kaldes 'Fetus in fetu' kun hos én ud af en halv million nyfødte. Det sjældne syndrom opstår ved, at et befrugtet æg deles i to, hvilket normalt ville resultere i enæggede tvillinger. I Kang Mengrus tilfælde er hendes søskendefoster i stedet blevet optaget inde i den lille piges krop, hvor det er vokset videre.

Fosteret i Kang Mengrus mave kan sagtens have menneskelige træk som hår og lemmer, men det har ikke udviklet nogen bevidsthed.
Søskendefosteret kan ikke leve uden sin 'vært' og vil dø, så snart det bliver fjernet.

I Kang Mengrus tilfælde, blev søskende-fosteret i hendes mave ikke opdaget, før det begyndte at vokse. Det antages, at den lille pige ville udvikle sig som normalt, hvis parasitfosteret bliver fjernet ved en operation.

Hendes forældre har derfor ladet hende fotografere, fordi de håber, at nogen vil hjælpe dem med at betale for den operation, den et-årige pige skal igennem for at få et normalt liv.

Andre læser også