X-Factor stjernen Martin skal synge for kronprinsessen ved åbningen af Buster Filmfestival .

»Bare jeg ikke laver fejl. Det er det eneste, jeg tænker på,« lyder det med det velkendte grin fra vores allesammens X-Factor darling, Martin, som i morgen formiddag står overfor en stor udfordring.

Ikke alene skal han møde selveste kronprinsesse Mary. Han skal også synge for hende!

Der er nemlig fin galla-åbning af årets Buster Filmfestival, som kronprinsessen er protektor for. Og åbningsfilmen er den nye danske tegnefilm »Disco Ormene«, som Martin har indsunget et af numrene til.

Og dét nummer - »Boogie Wonderland« - fyrer han af på scenen i Palads i morgen fredag.

»Det er jo første gang, jeg skal møde hende. Så jeg er da godt nervøs. Men jeg er sikker på, at det bliver en stor oplevelse,« siger Martin, som dog ikke er gået så langt som at øve sig foran spejlet i, hvordan han skal gebærde sig overfor kronprinsesse Mary.

»Nej, det har jeg godt nok ikke,« griner han. »Og jeg tror også, at hun er sådan én, der sætter pris på, at man ikke tiltaler hende på nogen speciel måde.«

Med åbningen af børnenes egen filmfestival i morgen, blændes der den næste uge op for en lang række fantastiske film for børn og unge i de københavnske biografer. Og har du og dine forældre lyst til at kigge med, kan du checke årets program på www.buster.dk.

»Nu bor jeg jo ikke i København, så derfor har jeg ikke helt sat mig ind i, hvilke film der er udover »Disco Ormene«. Men jeg elsker at gå i biografen, når jeg er i København.

De sidste film jeg har set er allesammen superhelte-film. Men nogen af de film jeg husker allerbedst, er den første »Anja & Viktor«. Dét er en klassiker. Og så »Terkel i knibe«. Hallo! Den er for fed,« siger Martin.