Der bliver ikke sparet på pengene, når den engelske fodboldspiller fra Manchester United, Wayne Rooney, siger ja til kæresten gennem mange år, Colleen. Brylluppet foregår 14. Juni ved den italienske riviera.

Det er den engelske avis Daily Mail, der kan fortælle om det kommende bryllup – og hvad det koster. Wayne og Colleen kan dog regne med at halvere udgifterne, for de har nemlig solgt rettighederne til hele festen til magasinet Hello for den nette pris af 25 mio. kr.

Og det bliver en fest, som vil noget. Colleen har nemlig fået fem mio. kroner til at hyre sit favoritband, Westlife. Wayne har selv hyret en hiphop-stjerne. Navnet er indtil videre en hemmelighed.

Og Wayne har flot givet hende lov til at spendere to millioner på en bryllupskjole. Den er faktisk færdig – for hun har sammen med sin mor været i New York seks gange for at prøve den – og rejseudgifterne anslås til 850.000 kroner.

Designeren bag kjolen har også tidligere lavet pragtstykker til Nicole Kidman, René Zellweger og Penelope Cruz.

Nu skal det straks siges, at selvom Wayne Rooney tjener rigtig mange penge i Manchester United, så ligger den kommende fra Rooney ikke på den lade side.

Hun har tjent 30 mio. kroner på en bog-aftale og derudover har hun en kontrakt på 30 mio. kroner for at skrive nogle spalter i et magasin. Så dum er Colleen bestemt ikke.

Måske skal lige nævnes, at Wayne Rooneys ugeløn i den engelske storklub er ca. 1,1 millioner kr.

Brylluppet skal som sagt foregå i Italien 14. Juni, og det på et slot fra 1600-tallet. Fire privatfly skal sørge for, at de 64 gæster til den fire dage lange fest ankommer på værdig vis.

Blandt gæsterne vil i øvrigt være kollegaerne Rio Ferdinand og John O’Shea fra United samt Liverpool-spillerne Steven Gerrard og Peter Crouch.

Wayne Rooney kalkuleret med, at udgiften per gæst ligger omkring 100.000 kr. Så mangler der vist heller ikke noget.

Endelig skal noteres, at præsten flyves ind fra Liverpool og 100 sikkerhedsvagter vil være til stede.