Louise Sander Henriksen, der i sidste uge vandt titlen som 'Miss Danmark', har frasagt sig titlen.

Det skriver Miss Danmark mandag på deres Facebook-side.

Her fremgår det, at Louise Sander Henriksen ikke kan opfylde den kontrakt, hun havde underskrevet med Miss Danmark. Kontrakten indeholdt en række forpligtelser og gøremål, der blandt andet indebar at repræsentere Danmark i Miss World i Kina senere på året.

Louise Sander Henriksen skriver i Facebook-opslaget, at bruddet skyldes personlige årsager og ikke bunder i en konflikt.

Miss Danmark-finalen i Cirkusbygningen i København, onsdag den 12. september 2018.
Miss Danmark-finalen i Cirkusbygningen i København, onsdag den 12. september 2018. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Jeg har gennemgået en kæmpe personlig udvikling, og det kan jeg udelukkende takke Lisa Lents samt resten af Miss Danmark-familien for. Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at der ikke er en konflikt imellem Lisa Lents/Miss Danmark-organisationen og jeg.«

Direktøren for Miss Danmark, Lisa Lents, skriver følgende i Facebook-opslaget.

'Det kom både som et chok og kæmpe skuffelse, da Louise Sander Henriksen valgte at fratræde titlen som Miss Danmark 2018. Ligesom Louise Henriksen vil jeg understrege, at hendes fratrædelse ikke bunder i en konflikt, og jeg håber, at de personlige årsager løser sig i hendes tilfælde.'

I stedet er Tara Jensen ny Miss Danmark 2018. B.T. har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Louise Sander Henriksen og Lisa Lents. De har dog ikke ønsket at kommentere yderligere.