Molly Egelind, der er datter af Vild med dans-kvartfinalisten Søs Egelind, er klar til "Vild med dans".

København. Molly Egelind træder nu i sin mors fodspor - eller snarere dansesko - for hun skal deltage i årets "Vild med dans".

Den 30-årige skuespillerinde, der er datter af skuespillerinden og komikeren Søs Egelind, medvirker i den kommende udgave af TV2's uhyre populære program, annoncerer tv-stationen.

- Jeg har oplevet på nært hold, hvor fantastisk en oplevelse det er. Det er ikke bare et tv-program, det er jo en ekstra familie, man får, siger Molly Egelind til TV2.

Hun beskriver sig selv som latterligt klodset, så succeskriteriet er blot at nå til andet program.

- Det tænker alle jo sikkert, når de går ind til det: "Bare jeg ikke bliver den første, der ryger ud". Men det, synes jeg, simpelthen ville være så frygteligt, siger Molly Egelind til TV2.

Molly Egelinds mor, Søs Egelind, medvirkede i "Vild med dans" i 2015, hvor hun nåede til kvartfinalen med den professionelle danser Mads Vad.

Hendes råd til datteren lød: "Sig ja, og glæd dig", fortæller Molly Egelind.

Også den tidligere tv-vært og nuværende arkitekt Emil Thorup samt Eurovision-vinderen Emmelie de Forest er klar til årets "Vild med dans", som har Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald i spidsen som programmets værtinder.

/ritzau/