Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tidligere »Verdens stærkeste kvinde« og eks-kæreste til stærkmanden Georg Olesen blev første vinder i Robinson.

Verdens stærkeste kvinde vandt årets første Robinson-duel.

Da Michelle Strøyer Engstrøm hed Sørensen, blev hun i 1997 verdensmester i bodybuilding. Styrken viser hun straks i første afsnit af »Robinson Ekspeditionen«.

Udsendelserne sendes på TV3 til efteråret, men bliver optaget lige nu på en ø-gruppe øst for Malaysia.

Her er dyrkelsen af taberne på »Utopia«, de udstemtes og udstødtes ø, afløst af »Vinderøen«, hvor Michelle er fredet til sammenlægningen af ekspeditionens to hold cirka midtvejs i programmet. Taberen af duellen er helt ude af programmet.

Deres skæbne bliver afgjort ved, at de to hold vælger hver en duellant, der bare aldrig vender tilbage til dem. Ligesom 44-årige Michelle aldrig vender tilbage til sin eks-kæreste, stærkmanden og bulldog-opdrætteren Georg Olesen.

Sammen fik parret en søn, men deres forhold endte i skrig og mediekrig, efter de i 1996-'97 rejste rundt og lavede shows som stærkt par i USA, hvor de også deltog i Jay Leno Show.

- De sidste par år tærede hårdt på vores forhold. De var stort set bare samarbejde, og vi stoppede som kærester, da jeg blev verdensmester. Det gik uden problemer, men da jeg sagde, at jeg skulle giftes med en ny mand, gik det helt galt.

- Georg stak af med 8-årige Oliver i fem måneder. De boede i kældre og loftsværelser, og han svinede mig til i pressen. Det gik jo ud over Oliver, og det gjorde ondt. Så jeg afleverede min forældremyndighed, og vi aftalte at dele Oliver. Men det kunne Georg ikke leve op til, fortæller Michelle, der igen er single.

Med sin første mand har hun to piger på 18 og 21 år, og hun ser frem til mere tid med sin nu 14-årige søn.

- Jeg havde en uge med Oliver sidste sommer, og det var helt fantastisk. Nu bliver han også snart myndig, og så må han jo selv bestemme, hvor meget han vil se mig, siger bartenderen der fra sin 'Vinderø', Harimau, kan se over på de andre deltageres ø, Mensirip.

Dér, adskilt af klipper, bor begge hold i 'Det ny Robinson', hvor temaet er jyder mod københavnere, og hvor Michelle fra Vejle vandt for jyderne. På sin nye ø har hun fået en hytte med hængekøje, service, spejl, kam, barbergrej, shampoo, bøger, spillekort, masser af mad, cognac og cigaretter.

- Det er Slaraffenland. Og jeg trives godt med ensomhed. Men jeg har også fået min nye ven her, siger hun og peger på en tam abe i snor, Hr. Nilsson. Der fik selskab af voksen-Pippi, Verdens stærkeste kvinde, som oven i købet har rottehaler.

Andre læser også