Alkoholproblemer, fuldemandsslagsmål og udbrændthed er blot nogle af de ting, Michael Persbrandt har måttet kæmpe med i den senere tid. Men her stopper problemerne langtfra for den populære svenske skuespiller.

Senest er det blevet kendt, at 42-årige Persbrandt venter barn med Sanna Lundell, 26, som er datter af den kendte svenske forfatter og musiker Ulf Lundell. Og det samtidig med, at han skulle optræde i en teaterforestilling sammen med sin samleverske gennem flere år, Maria Bonnevie.

Men nu har 30-årige Bonnevie tilsyneladende taget den skandaleombruste skuespiller til nåde. I et interview på svensk TV4 tager det tidligere stjernepar bladet fra munden og fortæller om den svære tid, hvor parret var udsat for en sand mediestorm.

»Ja, det siger vel egentlig sig selv, hvad vi synes om det, der skete i efteråret - det kunne vi ikke lide,« siger Michael Persbrandt i interviewet.

Udtalelsen kommer efter den sidste af 50 teaterforestillinger med opsætningen »Frøken Julie«, hvor de to skuespillere har spillet hovedrollerne. Forestillingen på Dramaten i Stockholm har haft enorm publikumssucces, og billetterne er blevet revet væk, efter at de private problemer ramte forsiderne på de svenske aviser.

Faktisk blev der handlet billetter helt op til 1.000 kr. stykket. I interviewet på TV4 får de to stillet spørgsmålet, hvordan det var at skulle spille sammen.

»Aldeles fantastisk,« svarer Michael Persbrandt og bliver mødt af en enig Maria Bonnevie.

»Virkelig morsomt, og det er fantastisk, at vi holder sammen og holder hinanden i hånden,« siger hun og modtager et kys på kinden som tak fra Persbrandt.kve@bt.dk