Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Farmor Britt Bendixen måtte fælde en tåre, da hun holdt svigerdatter Trine Dyrholms nyfødte søn i armene.

Film- og teaterdiva Trine Dyrholm er nedkommet med en lille søn. Søndag aften blev hun og kæresten Niclas Bendixen forældre til en velskabt dreng på 4190 gram og 54 cm.

Først i køen af gratulanter stod drengens farmor, Britt Bendixen, på det seneste især kendt som dommer i 'Vild med dans'.

- Det er helt fantastisk at blive farmor. Han er sådan en flot, lille fyr. Jeg så ham her til morgen, og jeg fik tårer i øjnene, da jeg stod med ham - sådan en yndig, lille skabning,' siger Britt Bendixen til bt.dk.

Det har næppe gjort mødet med den lille nye verdensborger mindre bevægende, at det er Britt Bendixens første barnebarn.

- Det var også helt fantastisk at se deres glæde over at blive forældre. Man er ikke klar over, hvor meget det går ind i sjælen på en, når man står med ens eget kød og blod. Og Trine er en fantastisk pige. Hun så yndig ud efter fødslen og er rigtig glad, siger Bendixen til bt.dk. Det er den prisbelønnede Trine Dyrholms og Niclas Bendixens første barn.

- Mor og barn har det godt efter fødslen og de stolte nybagte forældre har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, lader Dyrholms agent Anette Vendelboe vide i en pressemeddelelse.

Andre læser også