Efter to år er Paradise-vinderen klar til at give en rundvisning i sit smukke hjem.

I marts 2016 underskrev den tidligere ‘Paradise’-vinder Tina Maria og kæresten Patrick aftalen på deres kommende hjem. Parret havde nemlig fundet en mølle, som de fra første øjekast havde set sig varm på. Møllen har dog krævet en hel del renovering, så Tina Maria og Patrick boede den første tid hos Patricks forældre.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har droppet Frederik: Visse ting kan jeg ikke bide i mig

Parret nåede dog at flytte ind i deres nye hjem, inden datteren Olivie Renee kom til verden i januar 2017. Der har dog stadigvæk været mange projekter at se til, men nu er Tina Maria endelig klar til at vise den fine mølle frem til offentligheden:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er Lennys musikvideo

»Jeg filmede forleden en lille house-tour til jer, hvilket der har været kæmpe efterspørgsel på. Dog er det mig selv, der filmer . Jeg håber dog, at den stadig er fin lige nu, da jeg stadig gerne vil lave en rigtig rundvisning, hvor en anden filmer mig, imens jeg render rundt og fortæller i møllen,« skriver Tina Maria på sin blog sammen med en video af mølle-rundvisningen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe dropper kæresten efter løgn og svigt

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vindere i voldsomt uvenskab: Lenny lovede mig penge!

Se ‘Paradise’-vinderen skønne hjem i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Geggo: Alba skal være storesøster, men…

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.