David Owe og Rikke Hørlykke er blandt deltagerne i fjerde sæson af 'Korpset' under ledelse af Thomas Rathsack.

Når fjerde sæson af 'Korpset' ruller over skærmen næste år, er aspiranterne modsat de foregående sæsoner velkendte ansigter.

I år består holdet, som skal gennem et forløb tilrettelagt af tre tidligere jægersoldater, af kendisser – seks kvinder og seks mænd.

Blandt aspiranterne er skuespiller David Owe, svømmer Sarah Bro, tidligere håndboldstjerne Rikke Hørlykke, den professionelle danser Frederik Nonnemann, tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling og håndboldkommentatoren Daniel Svensson.

Træningskurset er ifølge TV 2 lavet med inspiration fra danske elitesoldaters optagelsesforløb, der er kendt som et af verdens hårdeste – både fysisk og psykisk.

I spidsen står tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, som er flankeret af kollegerne Rune Danielsen og Erik B. Jørgensen, der ligeledes har baggrund i Jægerkorpset.

De foregående sæsoner har aspiranterne været mænd i alderen 20 til 40 år i ekstremt god fysisk form. Men det anderledes udgangspunkt i den kommende sæson betyder ikke, at der bliver tale om en light sæson af 'Korpset', forsikrer Thomas Rathsack.

»Det er en broget skare med forskellige baggrunde, og så er der både mænd og kvinder, hvilket er den største forskel. Men vi kommer ikke til at differentiere mellem kønnene overhovedet, siger han til tv2.dk.

- Nogle øvelser har vi justeret en anelse på for at imødekomme den diversitet, der er. Men når det er sagt, bliver det overhovedet ikke en 'Korpset' light – slet ikke. De kommer ikke sovende til det, og vi behandler dem ikke anderledes end i de øvrige sæsoner, lyder det fra Thomas Rathsack.

Detresterende deltagerfelt består af den tidligere professionelle cykelrytter Bo Hamburger, iværksætter og personlig træner Cecilie Lind, dessertkok Christel Pixi, professionel bokser Dina Thorslund, komiker Mazen Ismail og skuespiller Søren Vejby.

Fjerde sæson af 'Korpset' bliver sendt på TV 2 og TV 2 Play næste år.

/ritzau/