Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

TV 2 vinder pressenævnssag over SE og HØR

'Kokainen flyder' var overskriften, da SE og HØR sendte et nummer af bladet på gaden 20. september. Artiklen relaterede til TV 2-programmet 'Vild med dans', men Pressenævnet konkluderer nu, at påstanden var udokumenteret.

Selv om SE og HØR fandt spor af kokain på toiletterne ved studierne hvor underholdningsprogrammet 'Vild med dans' blev produceret, så kan det ikke bevises, at det er ansatte, deltagere eller tilskuere fra netop det program der har benyttet sig af lidt støv til næsen.

- Vi er meget glade for Pressenævnets afgørelse. Hele produktionsholdet og deltagerne i 'Vild med dans' følte sig groft mistænkeliggjort, da SE og HØR blandt andet konkluderede, at 'kokainen flyder i lange baner' og 'faktum er, at det populære danseshow har et kokainproblem', siger underholdningsredaktør Gitte Madsen fra TV 2.

'Vild med dans' blev produceret af produktionsselskabet Mastiff A/S for TV 2|DANMARK A/S i lejede lokaler hos Studios A/S. I bygningen findes i alt fem studier, der alle anvendes til optagelser af forskellige tv-produktioner med publikumsdeltagelse til formentlig samtlige tv-kanaler i Danmark. Toiletterne på stedet er fælles for alle studier.

Pressenævnet konkluderer: 'SE og HØR har tilgodesat god presseskik ved at give indtryk af, at der var dokumentation for, at personer med tilknytning til 'Vild med dans' havde indtaget kokain. Pressenævnet udtaler derfor kritik af SE og HØR.'

Andre læser også