Oliver Bjerrehuus og Suzanne Bjerrehuus.
Oliver Bjerrehuus og Suzanne Bjerrehuus. Foto: Uffe Weng
Det er efterhånden temmelig kendt, at Oliver Bjerrehuus’ mor og kæresten Gunnvør Dalsgaard ikke rigtig kan sammen.
Men det forhindrer ikke den kendte forfatter og debattør i at glæde sig over, at sønnike skal være far for tredje gang.


- Jeg har vidst det et stykke tid, og børn er altid velkomne. Jeg elsker jo min søn og mine børnebørn, jeg har jo snart tre, siger Suzanne Bjerrehuus, der ikke er meget for at sige meget om, hvorvidt forholdet til Gunnvør er blevet bedre.

- Jeg vil ikke rodes ind i ballader med hende, det har jeg hele tiden sagt. Jeg var henne og hente Sigga (Olivers datter, red.) hos Gunnvør i søndags, og det er ikke noget problem på den måde, andet end at jeg er pissetræt af, at de de skændes. Konflikter, det gider jeg bare ikke, siger hun. 

Masser af konflikter

Konflikter har der ellers været nok af, især efter Gunnvør Dalsgaard i et afsnit af reality-showet ‘Olivers kamp’ sagde, at det var svært for hende og Oliver at få flere børn, fordi hans mor gerne så dem gå fra hinanden.

- Det har intet med mig at gøre, og jeg blander mig helt udenom, sagde Suzanne Bjerrehuus tilbage i september, og det står hun stadig ved.

- Jeg er træt af balladerne, fordi jeg synes, det er synd for børnene. Det eneste, jeg har bedt dem om, er at lade være med at slås. Men det kan jo være, det giver lidt mere ro med tre børn, jeg ved det virkelig ikke, siger hun og fortæller, at de i familien skal holde jul d. 22. hos hende, men om Gunnvør, Oliver og nu altså hans tredje barn kommer forbi, vil hun ikke nærmere ind på.

- Sådan har vi gjort det i mange år, så vi gør, som vi plejer.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.