Søsteren til den amerikanske superstjerne Mariah Carey er blevet anholdt for prostitution, skriver flere medier.

Selv om superstjernen Mariah Carey lever et liv i sus og dus, ser det anderledes ud for hendes 55-årige storesøster Alison A. Carey.

Fredag blev Carey nemlig anholdt for prostitution i byen Saugerties i staten New York, skriver flere medier - heriblandt avisen Daily Freeman.

Det lokale politi havde fået et tip om, at Mariah Careys søster tilbød seksuelle ydelser fra et hotel i byen. Derfor igangsatte politiet en undercover-aktion, hvor en civilklædt betjent udgav sig for at være en potentiel kunde.

Da Alison A. Carey gik med til at modtage penge for sex, blev hun anholdt. Ved anholdelsen identificerede hun sig ifølge politiet som Mariah Careys søster.

Politichefen for Saugerties politi, Joseph Sinagra, har oplyst til Daily Freeman, at politiet også har fundet frem til en række internetannoncer, som reklamerede for Alison A. Careys ydelser.

I reklamerne brugte hun blandt andet dele af teksten fra Mariah Careys megahit "Fantasy".

Søsteren til den berømte sangstjerne blev efter anholdelsen ført til Ulster County Jail for en kaution på 1000 amerikanske dollar - svarende til omkring 6.500 danske kroner.

Hun ventes at komme for retten tirsdag.

Mariah Carey har ind til videre forholdt sig tavs om sin søsters anholdelse.

/ritzau/FOKUS