Verdens stærkeste kvinde anno 1997, indehaver af flere verdensrekorder og fem gange danmarksmester. Men i Robinson 'som en våd karklud', ifølge vært Jakob Kjeldbjerg.

Da Michelle Strøyer Engholm hed Sørensen brillerede hun med at rive telefonbøger over sammen med sin stærkmands-kæreste Georg Olesen, men hun har faktisk været overraskende svag i mange konkurrencer. Hun vandt dog ekspeditionens første dyst og blev dermed første beboer på Vinderøen, hvor man bl.a. ikke sultede.

Fakta: 44 år, fra Vejle, bosat i Gentofte, fraskilt, single, tre børn, bar-ejer, silikonebryster og tatoverede læber.

Finalechance: Har den fordel på ballancebommen Planken, at hun kan handicappe én af de andre med indholdet i kasse, hun har fået. Men hun får det også selv svært på Planken. Hendes krop ikke ligefrem en yndefuld sylfide af en linedansers. I ørådet til gengæld gode chancer, da hun ikke har nogen uvenner.

Har i B.T. fortalt om sin kamp med Georg Olesen om deres søn, da hun fandt en ny kæreste i 1999:

- Georg stak af med otte-årige Oliver i fem måneder. De boede i kældre og loftsværelser, og han svinede mig til i pressen. Det gik jo ud over Oliver, og det gjorde ondt. Så jeg afleverede min forældremyndighed, og vi aftalte at dele Oliver.

- Det kunne Georg ikke leve op til. Men nu bliver han (sønnen; red.) snart myndig, og så må han selv bestemme, hvor meget han vil se mig.