Sonny Rønne Petersen, 41 år, grafisk designer, vandt Robinson Ekspeditionen 2000. Deltog også i Robinson Ekspeditionen 2002. Fik sin tv-debut som vært på reality-programmet 'Farmen' i 2004, der foregik i Sydafrika.

Sonny Rønne Petersen er stadig single, far til Benjamin på 16 år, der nu er på musikalsk efterskole. P.t. er Sonny på biltur ned gennem Sydstaterne.

- Jeg udlever en gammel drengedrøm om at rejse gennem USA, nu hvor dollarén er lav. fortæller Sonny over mobiltelefonen. ]Han har forladt sit reklamebureau BBA, og er i dag selvstændig og har et lille håndværkerfirma, i København.

Privatliv
- Jeg kunne ikke blive hængende der i tv. Jeg har prøvet lidt forskelligt siden. Det passer mig helt fint, og det er dejligt at have fået mit privatliv tilbage, siger Sonny, der også er støtteperson seks timer om ugen for en teenage-dreng.

- Alle børn fortjener at få 52 kort på hånden, når de kommer ud i livet. For mig er det en win-win-situation, og dens slags arbejde vil jeg gerne lave mere af. Jeg kan ikke redde hele verden, men hvis det kan hjælpe nogle unge på ret køl, har det ikke været forgæves. Børn leder efter grænser, og det er en total misforståelse at give dem lov til alt. De skal have at vide, hvad der er rigtigt og forkert, og der må være nogle regler