Tv-vært Sofie Linde savner ikke værtstjansen på "X Factor", men savner arbejdsfællesskabet på programmet, fortæller hun i talkshowet "Breinholts".

Det var et følelsesladet farvel, da tv-vært Sofie Linde sidste år takkede af som vært på det populære underholdningsprogram "X Factor".

Men et år efter hendes exit har hun indset, at der er meget ved det tidligere arbejde, hun ikke savner.

Det fortæller hun i Viaplay-talkshowet "Breinholts".

- Jeg savner ikke pressemødet, der er lige bagefter. Jeg savner ikke dramaet. Jeg savner ikke forsoningsbruncherne, men jeg savner mine kolleger, og jeg savner dommerne og deltagerne, siger hun til talkshowets vært, Anders Breinholt.

Dog var det ikke uden nerver, at hun op til den nye sæson af "X Factor" åbnede sine sociale medier.

- Jeg kunne se på Instagram, da jeg vågnede tidligt en morgen, og der var tidsforskel, at alle (mine tidligere kolleger, red.) havde lavet "X Factor". Og så var det bare som om, at så var jeg ikke med i klubben mere, siger hun om at være på ferie i Thailand, da den nye sæson fik premiere.

Sofie Linde havde ellers været med i X Factor-klubben i otte sæsoner, hvor hun som vært nåede at arbejde sammen med adskillige dommere og et væld af håbefulde sangtalenter.

Nu er det den tidligere Curlingklubben-vært Maria Fantino, der har overtaget værtstjansen på "X Factor".

Men at det er en anden, der byder velkommen til underholdningsprogrammet fredag efter fredag, kan Sofie Linde godt rumme, fortæller hun i "Breinholts".

- Det er et megasjovt program, men jeg bliver også glad, når jeg ser det, fordi jeg synes, at det trængte til et ansigtsløft, et gearskift eller en ny vært, siger Sofie Linde i talkshowet.

/ritzau/