Maibritt Saerens og Anne Louise Hassing vil vise, at de også kan være andet en Søs og Ida. Foto: Steen Evald
Maibritt Saerens og Anne Louise Hassing vil vise, at de også kan være andet en Søs og Ida. Foto: Steen Evald

Den ene er mand med åbenstående jakke og scoreblik, den anden en dampende hed kvinde i sexet undertøj. Søs og Ida viser helt nye sider af sig selv.

Den ene er en forførende femme fatale, der har haft flere affærer og fik barn udenfor ægteskabet. Den anden er en pæn, tækkelig jysk kvinde, der først i det seneste afsnit af Krøniken krydsede den forbudte linie og indledte et forhold til den gifte Palle. Men Maibritt Saerens og Anne Louise Hassing, der spiller henholdsvis Søs og Ida, har også andre sider i sig.

Dem folder de ud i februarnummeret af Månedsmagasiner IN, der udkommer i morgen torsdag. Her stiller Søs op som mand med bart bryst og scoreblik, mens Ida viser den sexede side af sig selv i frækt undertøj og håret sat op til narrestreger.

- Det er super skønt at blive dresset op som diva og få lov til at være hengiven kvinde med stort K, siger Anne Louise Hassing, kvinden bag Ida.

Maibritt Saerens nyder også at blive set på en anden måde, fortæller hun i IN.

- Nu har jeg spillet den samme rolle i fire år. Og det er, som om folk tror, at vi ikke er andet end Søs og Ida. Jeg hader vitterlig altid at blive set på den samme måde, som den sexede og sensuelle, forklarer hun.

Maibritt Saerens har det dog fint med, at hun i modeserien spiller mand.

- Jeg kan godt lide råheden i det maskuline. Den passer på min helt ekstrem feminine og sårbare side. Jeg er f.eks. lykkelig, når jeg kører på min motorcykel med læbestift, siger hun.

Ida og Søs/Anne Louise og Maibritt. I har det hele. Det kan enhver da se. Se selv!

Se mere af Søs og Ida på www.in.dk
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.