Folketingsmedlem Søren Pind og hustruen Marie-Louise skal skilles. Ægteskabet begyndte at køre skævt efter et huskøb i 2003.

Ægteparret taler mandag ud i et interview i Ekstra Bladet og her fortæller de, at de tog den endelige beslutning i sidste uge.

Søren Pind og Marie-Louise blev kærester tilbage i 1992. I 1997 blev de gift og i 2003 fik de deres første barn sammen, sønnen Theodore. Det samme år som deres første søn blev født købte parret et hus. Og det var med købet af huset at det begyndte at gå galt.

- Kort efter at vi var flyttet ind, opdagede vi at der var skimmelsvamp i huset. Det betød, at vi måtte flytte fra huset og gå ind i en opslidende kamp med forsikringsselskabet, der i Ankenævnet for Forsikring blev dømt til at betale for renoveringen af huset, fortæller Marie-Louise Pind.

Flytteriet og sagen med forsikringsselskabet tog hårdt på parret.

- Set i bakspejlet kan man vist godt sige, at det var på det tidspunkt, at kittet i rammen om vores kærlighed begyndte at gå løs, siger Marie-Louise Pind.

Familien tæller udover Søren, Marie-Louise og Theodore også lillebroderen, Johan-Emil, der kom til i 2006.

Parret gjorde hvad de kunne for at redde forholdet - blandt andet gik de i par-terapi i to år. Noget som de på trods af deres beslutning varmt anbefaler til andre par, der oplever problemer i forholdet.

I deres bestræbelser på, at deres beslutning skal gå mindst muligt ud over de to drenge bliver det mor og far, der skiftes til at flytte frem og tilbage, mens børnene bliver boende fast i det hus de altid har boet i.

Marie-Louise Pind slår fast, at der ikke er tale om, at hverken hende eller Søren Pind har fået nye partnere.

miat