Søren Bundgaard har i mange år kendt Johnny Hansen. Og han forudseer, at det bliver meget svært for Kandis-sangerens og hans to børn at komme over tabet af deres højtelskede Helle.

Den tidligere grand prix-vinder Søren Bundgaard har i mange år arbejdet sammen med Johnny Hansen og derigennem også mødt hustruen Helle Hansen.

- Jeg har mødt Helle masser af gange. Mit klare indtryk er, at hun var en viljestærk kvinde, som havde en stor ryggrad. Johnny var meget væk hjemmefra, så Helle var overladt til sig selv og havde sit eget liv med veninder. Jeg fornemmede, at hun havde det godt med det og var glad. Derfor er det for mig også endnu mere chokerende at opleve, at hun har taget sit eget liv. Man kan så spørge sig selv om, hvor godt man i virkeligheden kender folk, siger Søren Bundgaard til bt.dk.

Han mener, at det nu bliver svært for Johnny Hansen. - At børnene mister deres mor, må være det værste, de kan komme ud for i deres liv. Det bliver derfor en meget vanskelig for Johnny og børnene at komme igennem julen. Han skal trods alt det tragiske sørge for at holde sig oprejst og komme igennem højtiden, mener Søren Bundggaard. - Jeg har i de seneste dage ikke talt selv med Johnny. Men jeg har sendt ham sms’er for at vise ham min store medfølelse, tilføjer den fleredobbelte grand prix-vinder.