Der skal fokus på de klassiske, danske retter, når James og Adam Price åbner en ny restaurant i Tivoli. Restauranten erstatter The Paul.

Siden brødrene Price åbnede deres københavnske restaurant tilbage i november sidste år, er gæsterne strømmet til for at se girafferne og afprøve deres TV-kokkerier. Nu udvider Pricerne det voksende madimperium med en ny restaurant i Tivoli.

LÆS OGSÅ: 


Restauranten, der åbner sammen med Tivoli den 12. april, erstatter den Michelin-bestjernede The Paul, som lukkede ved udgangen af sidste sæson.

Dermed følger brødrene en gammel familietradition.

- For 170 år siden var mine forfædre med til at åbne Tivoli. Det var blandt de første, der åbnede et pantomimeteater derinde. Egentlig drev de et teater lige i nærheden, men det måtte lukke, da Tivoli startede. Så åbnede de et teater i Tivoli i stedet. Vi viderefører Price-traditionen: If you can't beat them, join them. Vi har god tid i vores familie, siger Adam Price til bt.dk

I lokalerne ved Glassalen vil James og Adam Price satse på den klassiske danske mad, både det kolde og det varme bord.

- Madstilen skal være præget af vores store kærlighed til det klassiske, danske køkken. Til frokost vil vores kolde jomfruer smøre og anrette smørrebrød af de bedste danske råvarer med respekt for traditionen, men bestemt også med plads til lidt fornyelse, fortæller James Price.

På aftenmenuen vil man finde retter som engelsk bøf, sprængt okseryg og skaldyrsfrikassé, mens dessertkortet vil byde på karamelrand, kræmmerhuse med flødeskum og et udvalg af klassiske konditorkager.

LÆS OGSÅ: 

- Når en unik mulighed opstår og man kan lave en aftale, der peger både frem og tilbage i historien, skal man gribe den. Jeg er sikker på, at brødrene med deres kvalitet, ihærdighed og kærlighed til mad kommer til at give gæsterne store spiseoplevelser, siger direktøren.

Brødene Price vil drive den nye restaurant i samarbejde med Dragsholm Slot, som også er brødenes samarbejdspartner i deres nuværende restaurant.

Der er ingen planer om at åbne flere restauranter end de to. Adam Price afviser overfor bt.dk at starte en egentlig Price-kæde.

- Jeg forsikre om, at det ikke bliver tilfældet. Vi har to nu. Det er det. Restauranten i Rosenborggade har vores eget personlige stempel. Effekter fra vores far (John, red.) f.eks, og retter, som tager udgangspunkt i hans kulinariske stil, siger Adam Price.

Forleden klagede sangerinden Medina på Twitter sin nød efter et besøg hos Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade. Hun skrev: - Så tog man på Price restauranten og troede man ku få noget med meget sovs.... Det ku man ikke..! Æv!

Kan du garantere Medina sovs i Tivolì, Adam Price?

- Har hun skrevet det? Det er bare at kigge på spisekortet. Vi har mange retter med sovs. Nu møder jeg hende jo i 'Danmarksindsamlingen' på DR1. Så tager vi den der, hæ. Men jo, der bliver masser af sovs i Tivoli til Medina. Til de retter, hvor det passer til, siger Adam Price.