Den danske skuespiller og instruktør Christian Tafdrup skal have en lille pige til august.

Stor babylykke har ramt skuespiller Christian Tafdrup, som i december kunne opleves i rollen som prins Fileas i TV2's julekalender 'Tinka og kongespillet'.

Han skal nemlig være far for anden gang.

Det afslører den kendte skuespiller og instruktør i et opslag på Instagram, hvor han har delt et billede af sin fireårige datter, Cleo, som står med et skanningsbillede i hånden.

»Et lys i mørket. Til august får Cleo en lillesøster,« skriver Christian Tafdrup til billedet og afslører dermed, at han og kæresten, Natalie Toro Stokholm, skal have endnu en pige.

I en uddybende kommentar til Billed-Bladet siger han:

»Det er dejligt, og det er noget, vi glæder os meget til. Vi har vidst det i noget tid, men vi har holdt kortene lidt tæt ind til kroppen. Vi var til scanning i sidste uge og fik at vide, at vi skal have endnu en pige.«

»Vi er meget glade, og det er virkelig dejligt at kunne give sin datter en lillesøster,« siger han til ugebladet.

Christian Tafdrup har som skuespiller medvirket i en lang række danske film og tv-serier som blandt andet 'Borgen', 'Hånd i hånd' og 'Herrens veje'.

I 2018 kom han for alvor på alles læber, da han som instruktør stod bag filmen 'En frygtelig kvinde', som fik hele Danmark til at diskutere parforhold og kønsroller midt i en ophedet MeToo-debat.

Se Christian Tafdrups opslag her:

https://www.instagram.com/p/B-PToYtBWEI/

/ritzau/