Den golf-elskende levemand og selvudnævnte scorekarl, Mogens Brandstrup, er den eneste af årets deltagere, som TV3 har headhuntet. Efter de afviste ham sidste år, var den dameglade pensionist måske tiltænkt rollen som dette års 'klamme, gamle gris'.

Men oldefar, der helst spiller golf med kvinder i den single-golfklub, han er medlem af, fik ikke scoret. Som han ellers havde lovet TV3, at han nok skulle, hvis de fandt en passende kvindelig deltager.

I stedet har Robinsons ældste finalist hidtil vist beundringsværdig styrke. Jyderne tabte i starten nogle fysiske kampe, hvor han som holdkaptajn ikke så godt ud, men siden har han været godt med i næsten alle konkurrencer.

Fakta: 61 år, født i Århus, bor i Ribe, skilt, fire voksne børn, barnebarn på 19 der har gjort ham til olde, pensioneret, tidligere selvstændig og top-bordtennisspiller, har trænet OL-bronzevinder Finn Tugwell.

Finalechance: Har trods sin alder måske lidt fysisk fordel i dysterne. Favorit i ørådet, fordi alle synes, at han er en sej ældre herre, der som den eneste ikke har haft forkælet ophold på Vinderøen.

Har i B.T. fortalt om sit skørtejageri:

- Når jeg tager ud og spiller golf, har jeg altid en tandbørste med, og så varer det en dag eller tre dage, før jeg kommer hjem. Jeg har hele tiden flere forhold kørende. Jeg har sagt til produktionsselskabet, at de bare skulle sørge for en kvinde på 53-58 år, som passede mig, så skulle de nok få dét TV, de vil ha'.

- Nu var hun der ikke. Den ældste var 44, og så skal man passe lidt på. Vi har jo set, at tidligere deltagere er blevet betegnet som gamle grise. Jeg har også en kæreste derhjemme, men det er så nyt.